A tak wygląda

Ja znalazłem tylko coś takiego jak na zdjęciu w załączniku. Swoją droga też był by ok jako włącznik LPG.C77 pisze:Bunioopl cwanie pomyślaneniestety w Cruzaku obie strony / przyciski mają przeznaczanie więc niczego od angola się nie podmieni bez straty dotychczasowych funkcji.
A wiecie jaki z tamtej strony (tam gdzie zaślepka) był w Orlanderach przycisk pierwotnie?
Nie czepiam się, tylko pytam.Avatar pisze:Nie czepiaj się, miał na myśli BCM.
A jak chcesz podłączyć LPG pod ODB, tak aby BCM dawał sygnał na licznik , by on zapalił LPG ACCEL. ? Bo ta kontrolka jest od instalacji LPG. KONTROLKA LPG jest koloru czerwonego i nie miała na celu informowanie o instalacji GAZOWEJ, A o ilości płynu do spryskiwacza.andree1510 pisze:Tak sobie myślę , że jeżeli są kontrolki to musi być jakiś sposób na ich uruchomienie w BMC
Tak te sekwencje tylko czytają parametry pracy silnika do własnych celów, nie ingerują w nic innego.Bunioopl pisze:Nie wiem czy ktoś ma podłączone pod ODB. Możesz poszukać kogoś kto ma Sraga qbox no i słyszałem, że BRC 32 też jest pod odb. Ale tutaj chodzi raczej o czytanie parametrów silnika.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości